در حالی که افکار عمومی در جهان به اقدامات و حملات به داعش در عراق و سوریه معطوف شده است، اخبار رسیده از شمال آفریقا حاکی از تحرکات پنهان این گروه تروریستی در غرب جهان اسلام است. تحرکاتی به مراتب خطرناکتر از آنچه در خاورمیانه شاهد آن هستیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درست زمانی که تونسیها برای انتخابات پارلمانی در 26 اکتبر جاری و پس از آن انتخابات ریاست جمهوری آماده میشوند، اخباری مبنی بر دیدار و گفتگوی رهبران گروه "انصار الشریعة" تونس و لیبی با سران داعش در شهر درنة لیبی، نگرانی مردم و مقامات دو کشور را برانگیخته است.
پیشبینیها و احتمالات را در ادامه مطلب ببینید ....
داعش از گاز سمی کلر علیه پلیس عراق استفاده کرده است
» سرویس: بين الملل - آسيا،خاورميانه
کد خبر: 93080200590
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱
افسران پلیس عراقی اعلام کردند که گاز سمی که پیشتر علیه یازده افسر پلیس این کشور از سوی گروه تروریستی داعش مورد استفاده قرار گرفته بود، از نوع گاز کلر بوده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از روزنامه واشنگتنپست، این یازده افسر پلیس عراقی که دچار سرگیجه، حالت تهوع و مشکلات تنفسی شده بودند پس از آنکه توسط داعش با گاز کلر مسموم شده بودند، به بیمارستانی در 50 مایلی شمال بغداد مراجعه کرده بودند و علت مسمومیت آنها گاز سمی کلر اعلام شده است.
این حمله در منطقه بلد شمال بغداد رخ داده بود که طی آن اعضای گروه تروریستی داعش با انفجار بمب حاوی گاز کلر حجم زیادی از گاز زردرنگی را نزدیک زمین منتشر کردند. یازده افسر پلیس عراقی به رغم مسمومیت با گاز کلر از این حمله جان به در بردند.
حمله با گاز کلر نخستین حمله تایید شده درخصوص استفاده داعش از سلاح شیمیایی است. یک مقام وزارت دفاع عراقی این حملات را تایید کرد و پزشکان این بیمارستان در شمال بغداد نیز گفتهاند که علایم بیماران حاکی از مسمومیت با گاز کلر بوده است.
مقامات عراقی گفتهاند که از زمان اشغال مناطقی از عراق توسط داعش در تابستان امسال دو مورد حمله وحشیانه با گاز کلر صورت گرفته است اما جزییات این دو حادثه هنوز مشخص نیست.
گزارشات درخصوص این حملات نگرانیها درخصوص اینکه آیا داعش سلاح شیمیایی ببیشتری به دست خواهد آورد را افزایش میدهد.
وجود یک کارگاه تولید سلاحهای شیمیایی سابق در منطقهای در عراق که هماکنون تحت تصرف داعش است به نگرانیها دامن میزند، اگرچه مقامات و کارشناسان سلاحهای شیمیایی بر این احتمال استفاده از باورند که 2500 موشک تخریب شده که با گاز اعصاب پر شده و هنوز وجود دارد، پایین است.
منطقه برقه در شرق لیبی که اکتبر سال گذشته با اعلام تشکیل دولتی محلی به چهار استان اجدابیا، بنغازی، الجبل الأخضر و طبرق تقسیم شد هماینک صحنه حضور برنامههای بلندپروازانه داعش برای گسترش قلمرو خود در شمال آفریقا شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از «ابنا»، سازمان تروریستی داعش برای دستیابی به اهداف خود اقدامات زیادی در برقه انجام داده و میتوان گفت با ایجاد «پلیس اسلامی» و «محکمه قضایی» که اقدامی سیاسی برای تقویت ادعای تشکیل دولت است، ستونهای خیمه خلافتش را استوار و سلفیهای این منطقه را متحد کرده است.
صحرایی بودن منطقه برقه امکان کنترل و سرکوب داعش را بسیار سختتر از سوریه و عراق خواهد کرد و به نظر میرسد که با توجه به ضعف دولت لیبی و ناتوانی در محافظت از امنیت مرزها، بهترین مکان برای تحقق خواستهها و طرحهای داعش باشد.
در واقع هدف از این اقدامات گروه داعش متحد کردن گروههای تندرو در شمال آفریقاست که همگی در افراطیگری و خشونت مشترکند.
داعش در لیبی
برای دیدن مابقی عکس ها روی ادامه مطلب کلیک کنید ....
خیلی فکر کردم الان نیم ساعت یک ساعتی هست که نشستم و فکر میکنم راجع به کربلا به یاد کوفه افتادم و بی وفایی مردمش مادر وهب مسیحی این مطلب رو بهتر از هرکسی دیگه بیان کرده . وهب ، مردی مسیحی بوده که همراه مادر و همسرش ، توسط امام حسین علیه السلام به دین اسلام مشرف شدن اون هم درست در زمانی که امام با کاروان کربلا به سمت دشت کربلا درحال حرکت بود بعدا راجع به این موضوع خط به خط توضیح میدم از لحظه ای که امام از مدینه حرکت کردند تا شهادشون بگذریم از شب دامادی وهب تا روز عاشورا بیشتر از 17 روز نگذشته بوده که وهب عاشقانه به میدان جنگ میره و در صحنه کربلا شهید میشه . ایشون با شجاعت مبارزاتی سخت رو انجام میده اما در نهایت به فیض شهادت میرسه و یزیدیان سرش رو از تنش جدا میکنن و به سمت سپاه امام حسین علیه السلام پرتاب میکنن . مادر وهب که شیرزنی نترس بوده میره جلو سر فرزندش رو بر میداره می بوسه و میگه : " سپاس خدایی را که روی مرا به شهادت تو در پیش حسین علیه السلام سفید کرد " . بعد ایشون صورتش رو سمت کوفه و 5 قبیله ای که ضد امام علیه السلام در نبرد بودن میکنه و میگه : " ای مردم بی وفا گواهی میدهم که مسیحیان و یهودیان بر شما شرف دارند" .
وزرای دفاع ایران و لبنان در دومین دور از مذاکرات خود بر گسترش و تعمیق روابط دفاعی میان دو کشور و مبارزه با تروریسم و گروههای تکفیری به خصوص داعش تأکید کردند.
به گزارش حوزه امنیتی دفاعی باشگاه خبرنگاران، در دومین دور از مذاکرات وزرای دفاع ایران و لبنان، طرفین بر گسترش و تعمیق روابط دفاعی میان دو کشور و مبارزه با تروریسم و گروههای تکفیری داعش تأکید کردند.
در این دور از مذاکرات، سردار دهقان با ابراز خرسندی مجدد از سفر وزیر دفاع لبنان به تهران خطاب به وی گفت: امیدوارم در این سفر به اهدافی که پیشبینی کرده، رسیده باشید. وی افزود: ما لبنان را کشوری با ثبات، امن و توسعه یافته میخواهیم و جمهوریاسلامی ایران برای حفظ ثبات، امنیت، همبستگی ملی و اقتدار لبنان در مقابله با دشمنانی که این کشور را تهدید میکنند، هر اقدامی که لازم باشد، انجام خواهد داد. وی با بیان اینکه جریان داعش برای امنیت منطقه مثل رژیم صهیونیستی خطرناک است گفت: ایران، لبنان، سوریه و عراق باید با وحدت عمل با جریان تکفیری داعش مقابله و این مقابله را تبدیل به یک ائتلاف جهانی علیه این جریان ضد بشری کنند. سردار دهقان ائتلاف اخیر که توسط آمریکا مطرح شده است را یک فریب و ائتلاف بی ثمر دانست و افزود: این ائتلاف نمیتواند نقش مؤثر و کارآمدی علیه تروریسم داشته باشد. سردار دهقان تصریح کرد: آنچه جمهوریاسلامی ایران به عنوان هدیه به ارتش لبنان تقدیم میکند به عنوان نیاز اولیه و فوری برای مقابله با جریانات تکفیری – صهیونیستی داعش است و ما آمادگی داریم آموزشها و تجارب خود را نیز در این ارتباط در اختیار ارتش لبنان قرار دهیم. وزیر دفاع کشورمان گفت: ما ارتش لبنان را ارتشی مجهز، آموزش دیده و مجرب برای دفاع از مردم این کشور میخواهیم و بی تردید چنین ارتشی میتواند ضامن ثبات و امنیت کشور باشد. سردار دهقان در پایان گفت: در این سفر اراده قوی دو کشور برای تقویت روابط دفاعی متجلی شد و امیدوارم توافقات حاصل شده در اسرع وقت اجرایی شود. در ادامه سمیر مقبل، وزیر دفاع لبنان، در این دور از مذاکرات طی سخنانی با تشکر از میهماننوازی گرم جمهوریاسلامی ایران گفت: من و هیئت همراه در این چند روز واقعا احساس کردیم که بسیار به ایران نزدیک هستیم و بعد از ملاقاتهای صورت گرفته با مقامات جمهوریاسلامی ایران، این واقعیت کاملا ملموس شد که آمادگی بسیار بالایی در کشور ایران برای حمایت از دولت و ملت لبنان وجود دارد. سمیر مقبل از رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن اول و آخر لبنان یاد کرد و افزود: تهدیدهایی که از سوی دشمنان لبنان به ویژه گروه تروریستی – تکفیری داعش وجود دارد، اقتضا میکند که یک ارتش مجهز داشته باشیم تا بتواند مقتدرانه در زمین، دریا و هوا از تمامیت ارضی لبنان دفاع کند.
وزیر دفاع لبنان در پایان دولت و ملت ایران را به عنوان دولت دوست و برادر توصیف کرد و از حمایتهای همیشگی آنان تشکر و قدردانی نمود.
یک کارشناس مسایل امور استراتژیک گفت: اکنون تاکتیک داعش تغییر کرده، به طوری که با دولت سوریه و عراق درگیر نیست و حالت تدافعی نسبت به این دو دولت گرفته و در مقابل نسبت به کردها و حزبالله حالت تهاجمی دارد.
"امیرموسوی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به مناطق مد نظر گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه برای تصرف، گفت: داعش از ابتدا در اطراف شمال و شمال شرق سوریه با وجود مبارزاتی علیه این کشور که جز برنامه راهبردیش نبود، متمرکز شده است.
وی ادامه داد: این گروه تروریستی بیشتر در پی دستیابی به دو منطقه استراتژیک و حساس که یکی از مناطق، مرز عراق و سوریه و دیگری تسخیر منابع نفتی و آبی عراق، است، اکنون نیز این گروه با در اختیار داشتن مناطق نفت خیز و با فروش منابع آن به ترکیه قدرتمند شده و این وضعیت معامله نفت به ترکیه و از آن جا به رزیم صهیونیستی ادامه دارد. وی در رابطه با نقش ارتش و نیروی مردمی عراق و سوریه در مبارزه با داعش، تصریح کرد: پس از فتوای آیتالله "سیستانی"، مردم از پیشرفت این گروه تکفیری به بغداد، نجف، کربلا جلوگیری کرده و اکنون نیز در مرحله پاکسازی مکانهایی هستند که به دست این گروه تروریستی افتاده است و تاکنون توانستهاند 5 هزار کیلومتر مربع از این شهر را آزاد کنند، در سوریه نیز با کمک ارتش بسیاری از مناطق باز پس گرفته شده است. این کارشناس مسایل استراتژیک اظهار داشت: وجود گروه تروریستی داعش در سایر مناطق، نشان دهنده عدم جدیت ائتلاف بینالمللی علیه داعش است، زیرا از زمانی که این ائتلاف مواضع داعش را بمباران هوایی کرده پیشرویهای این گروه تروریستی چند برابر شده و آخرین مورد آن تلاش برای تصرف کوبانی یا تلاش برای ورود به"عینالعرب" در شمال سوریه که هم مرز با ترکیه است، اما برای جلوگیری از قتلعام مردم این شهر ترکها، غربیها و اعراب هیچ اقدامی انجام نمیدهند. امیرموسوی با اشاره به ماموریت جدید داعش که از سوی ائتلاف به این گروه واگذار شده، اظهار داشت: یکی از ماموریتهایی که از جانب ترکیه به گروه تروریستی داعش داده شده، نابودی کردها و به هم ریختن حکومت خود مختار "حسکه" در شمال شرق سوریه است، لذا در پی ماموریت جدید این گروه تروریستی، نوک پیکان حملات از عراق و سوریه به سمت کردهای دمشق متمرکز شده است، تا با این اقدامات، هم سیستم دولت خودگردان را به هم بریزند و هم بهانهای برای ایجاد منطقه پروازممنوعه در شمال سوریه به دست ترکیه داده باشند.
وی در ادامه تشریح ماموریتهای داعش، افزود: ماموریت بعدی از جانب سعودیها و قطریها به این گروه تکفیری، برای هدف قرار دادن حزب الله واگذار شده است، و حملات اخیرشان در مرز لبنان و تلاش ورودشان به بعلبک و درگیر شدن با حزب الله حاکی از این موضوع است و این قضیه به نفع عربستان،رژیم صهیونیستی و گروه 14 مارس تمام میشود. این کارشناس مسایل استراتژیک در رابطه با حمایت دولت ترکیه از گروه داعش، گفت: این گروه تروریستی شاید برای ترکیه در دراز مدت تهدید تلقی شود اما اکنون با هم تفاهم داشته و همکاری میکنند، چرا که از یک سو سوریه و عراق را به هم ریخته و باعث عدم تقویت کردها و خودمختاری آنها میشود و از سوی دیگر نیز با ایجاد اختلاف میان مسلمانان و ایجاد مساله ضد ادیان، به نفع سیاست کشورش عمل میکند، اما همان طور که تجربه نشان میدهد آنگونه که گروههای طالبان و القاعده علیه آمریکا و سعودیها منقلب شدند، در نتیجه گروه تروریستی داعش نیز این موضع را در پیش خواهد گرفت.
امیر موسوی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون تاکتیک داعش تغییر کرده، به طوری که با دولت سوریه و عراق درگیر نیست و حالت تدافعی نسبت به این دو دولت گرفته، و در مقابل نسبت به کردها و حزبالله حالت تهاجمی دارد.
پایگاه اینترنتی نشنال در گزارشی نوشت: اگر آمریکا خواهان شکست داعش است ، باید مذاکره با ایران را آغاز کند.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، پایگاه اینترنتی نشنال در گزارشی به قلم "آلن فیلیپس" تحت عنوان " اگر آمریکا خواهان شکست داعش است ، باید مذاکره با ایران را آغاز کند " نوشت : از زمان آغاز حملات هوایی آمریکا و متحدانش بر ضد مواضع داعش در سوریه بیش از سه هفته می گذرد. برآورد می شود که آمریکا تاکنون حدود یک میلیارد دلار در این نبرد هزینه کرده است و اگر این جنگ سه سال طول بکشد، حجم کل هزینههای آمریکا دست کم بالغ بر سی میلیارد دلار خواهد شد.
حتی در این نخستین مرحله از حملات ، پرسش این سئوال منطقی است که این حملات تاکنون چه دستاوردی به همراه داشته است. آمار و اطلاعات نشان می دهند در واقع دستاورد چندانی وجود ندارد - نیروهای داعش همچنان از دو جبهه در حال نبرد هستند و مناطقی را در استان الانبار عراق به دست آورده اند و درگیری در شهرک کردنشین کوبانی در مرز ترکیه نیز ادامه دارد .
به گفته جان آلن ژنرال بازنشسته آمریکایی که هدایت ائتلاف بین المللی در نبرد با داعش را بر عهده دارد ، ابتکار تاکتیکی هنوز هم در دست داعش است .
علی لاریجانی رئیس مجلس ایران پیشتر در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفته بود داعش با ریختن بمب بر سرشان نابود نمی شوند. وی تاکید کرد این ایران بود که بغداد را از سلاخی داعش نجات داد و تنها ایران است که از تجربه لازم برای مبارزه با تروریسم برخوردار است .
نشنال در ادامه به حضور سردار قاسم سلیمانی در عراق و نقش موثر وی علیه داعش پرداخت و نوشت: "تصاویر او در کنار جنگجویان کرد در نبرد با داعش در فضای مجازی منتشر شده است. سردار سلیمانی مغز متفکر و چهره مجرب ایران است. پیغام ایرانی ها بسیار روشن و واضح است: ایران تنها کشوری است که می تواند از عهده شکست دادن داعش برآید.
در ادامه گزارش آمده است: حملاتی که اوباما رئیس جمهور آمریکا تاکنون دستور انجام آنها را صادر کرده است ، نتوانسته متحدان آمریکا را متقاعد سازد که واشنگتن از راهبرد لازم برای مقابله با تهدید داعش و در عین حال مهار جنگ داخلی در سوریه برخوردار است . نتیجه نهایی این عملیات برجسته شدن قدرت ایران بوده است .
به نوشته نشنال، البته این احتمال وجود دارد که فشارهای مداوم ناشی از حملات هوایی در طولانی مدت موجب تضعیف داعش شود ولی کمتر تحلیلگری پیدا می شود که معتقد باشد حملات هوایی راه حل شکست داعش است . چرا که پارادوکس های متعددی در قلب استراتژی و طرح آمریکا در مبارزه با داعش مشاهده می شود . بنابراین این پرسش به وقت خود باقیست که که در نهایت چه کسی می تواند کار داعش را تمام کند . پاسخ آمریکا به این موضوع این می تواند باشد که نیروهای میانه رو تر وابسته به ائتلاف ملی سوریه در حال تجهیز و مسلح شدن قرار دارند تا به نیروی واقعی برای سرنگونی بشار اسد تبدیل شوند ولی غربی ها این واقعیت را نادیده گرفته اند که این گروهها در قالب یگانهای کوچک محلی دفاع از خود انسجام یافته اند که تنها راه دفاع از مناطق محلی تحت کنترل خود را خوب بلدند .
از همه مهمتر پیامهایی که از حملات هوایی آمریکا در سوریه دریافت می شود ، گیج کننده است . آمریکایی ها با حمله به مواضع جبهه النصره که پیشتر از گروههای وابسته به القاعده به شمار می رفت ولی امروز از آن به عنوان یکی از جناحهای مبارزه بر ضد داعش یاد می شود ، نشان دادند که بازتاب های مربوط به مقوله جنگ با تروریسم در پنتاگون هنوز مبهم و غیر منسجم هستند .
اخضر ابراهیمی دیپلمات کار کشته الجزایری که سمت فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب را در سوریه تا زمان استعفایش در ماه مه بر عهده داشت توصیه ای کارآمد به آمریکایی ها داشت . نخست آنکه آمریکا باید با ایران مذاکره کند . وی با شرکت در نشستی در لندن خطاب به حاضران گفت : " این خیلی عجیب است که آمریکا بدون گشودن باب مذاکره با ایران تلاش می کند تا داعش را در عراق نابود کند."
در حالی که عناصر گروه تروریستی داعش که از آغاز فعالیتهایشان در سوریه و عراق آثار تاریخی، زیارتگاه ها و مساجد بسیاری را ویران کرده اند، با وجود در دسترس بودن قبر سلیمان شاه در سوریه آن را تخریب نکردهاند.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، عناصر گروه تروریستی داعش که از آغاز فعالیتهایشان در سوریه و عراق آثار تاریخی، زیارتگاه ها و مساجد بسیاری را ویران کرده اند، با وجود در دسترس بودن قبر سلیمان شاه در سوریه که تحت کنترل ترکیه است، هیچ کاری با آن نداشتهاند.
"رجب طیب اردوغان": رئیس جمهور ترکیه اخیرا گفته است: ترکیه درباره بحران سوریه 4 درخواست به ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش پیشنهاد کرد، که این درخواستها شامل ایجاد منطقه پرواز ممنوع ، ایجاد منطقه امن ، آموزش و تسلیح گروه های مسلح در سوریه و آغاز عملیات ضد نظام این کشور است.
اردوغان گفت: ترکیه بدون عملی شدن این درخواست های چهارگانه، در هیچ عملیاتی مشارکت نخواهد کرد.
کارشناسان معتقدند که ایجاد منطقه امن باعث اشغال بخشی از خاک سوریه خواهد شد.
اردوغان با این حال به تصمیم برخی کشورها برای مسلح کردن حزب اتحاد دمکراتیک کُردهای سوریه برای مبارزه با داعش اشاره کرد و گفت: حزب اتحاد دمکراتیک کردهای سوریه از نظر ما گروهی تروریستی است که هیچ فرقی با پ.ک.ک ندارد؛ لذا توقع دوست و متحد ما آمریکا برای موافقت ترکیه با مسلح کردن این حزب اشتباه است.
این مواضع دولت ترکیه درحالی است که یکی از مطبوعات ترکیه نوشته بود که دولت حزب عدالت و توسعه، اولین حامی و میزبان "ابوبکر بغدادی" سرکرده داعش پیش از آغاز فعالیت این گروه تروریستی و تکفیری بود .
نویسنده ای تُرکیه ای به نام " رأفت بالی " اعلام کرد : اطلاعاتی که به دست آورده ایم ، نشان می دهد که ترکیه سال 2008 پیش از تشکیل داعش میزبان ابوبکر بغدادی بود و اموالی کلان در اختیار وی گذاشت است .
رأفت میگوید: همکاری سرویس اطلاعاتی ترکیه و داعش شایعه و اتهام نیست و ربوده شدن نگهبانان تُرکیهای قبر سلیمان شاه به دست داعش شاید بهانه ای برنامه ریزی شده برای مداخله ترکیه در سوریه باشد؛ مداخلهای که اردوغان از آغاز بحران سوریه بر آن اصرار می کند.
رأفت می افزاید: چرا داعش که همه مراقد مقدس را در مناطق تحت تصرف خود تخریب می کند ، از تخریب قبر سلیمان شاه خودداری کرد.
کارشناسان معتقدند که ترکیه می خواهد مناطق مرزی همسایگانش ناآرام باشد تا بهانه ای برای مداخله در خاک همسایگانش به دست بیاورد .
دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد که اوضاع این جنبش در عرصه میدانی "بسیار قوی"است.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه الاخبار لبنان، سید "حسن نصرالله" دبیرکل حزب الله در دیدار سالیانه با مبلغان و علما در آستانه ورود به ماه محرم الحرام با تاکید بر وحدت و دوری از تحریک دیگران اعلام کرد: ما بیشترین نیاز را در حال حاضر به وحدت داریم و باید بر خلاف اسلام داعش و امثال آن، اسلامی متمدن و مترقی و درخشان را ارائه کنیم.
وی ضمن تاکید بر توانمندیها و آمادگی بسیار بالایی حزبالله ، گفت که عناصر مسلح در کوههای قلمون و عرسال ناتوان تر از آن هستند که بتوانند به منطقهای در بقاع حمله کنند. اتفاقاتی که اخیرا در بریتال و عسال الورد روی داد نیز اشتباهی از سوی آن ها بود که مورد تجدید نظر قرار گرفت.
سید حسن نصر الله خواستار حضور موثر و فعال مردم در مراسم عاشورایی شد و تاکید کرد: ما نه خون کسی را مباح می کنیم و نه می گذاریم خونمان را مباح کنند. مطمئنا اوضاع امنیتی تا حد زیادی تحت کنترل است، اما اگر هر اتفاق امنیتی نیز روی دهد، این به معنای شکست ما نخواهد بود، چرا که بزرگترین دولتها نمی توانند به صورت صد در صد امنیت خود را تامین کنند.
سید حسن نصرالله به دیدار اخیر خود از مناطق بقا که برای افزایش اطمینان نسبت به منطقه صورت گرفته بود اشاره و تاکید کرد: از اوضاع میدانی اطلاع پیدا کردم و چند کیلومتر بین مراکز مختلف در بقاع پیاده روی کردم. من به شما اطمینان می دهم که اوضاع ما در عرصه میدانی بسیار قوی و خوب است و آمادگی های ما در سطح بسیار بالایی قرار دارد، طرح های ما نیز مستحکم است و آماده مقابله با هر اقدامی که آن ها انجام دهند، هستیم.
وی تاکید کرد که آنها( افراد مسلح) به علت اینکه دچار محاصره و بحران هستند، نمی توانند به مناطق بقاع حمله کنند، آن ها دو راه پیش رو دارند، یا باید از سرما بمیرند یا اینکه با لباسهای غیر نظامی وارد لبنان و سوریه شوند.
نصرالله ادامه داد: هر روزی که می گذرد اطمینان ما نسبت به اینکه مبارزه ما در سوریه برای حمایت از لبنان بوده، افزوده می شود. ما امروز در محور مقاومت در موضع پیروزی قرار داریم. وقتی که طرح های دشمن تو شکست خورد، این به معنای پیروزی توست. البته معرکه تا زمان پیروزی نهایی طولانی خواهد بود. ما فرصتی طلایی داریم تا پروژه تکفیری را شکست دهیم.
وی تاکید کرد که پروژه موجود تنها بر سر سوریه یا براندازی" بشار اسد" رئیس جمهور این کشور نیست، بلکه آن ها به دنبال ترسیم طرحی جدید برای منطقه هستند. ابقای داعش بر اساس منافع آمریکا و ترکیه است.
دبیر کل حزبالله جنگ ائتلاف بینالمللی و عربی بر ضد داعش را برای کوتاه کردن بال و پر این گروه دانست و گفت که در این جنگ
قرار ست برای آنها خطوط قرمزی ترسیم شود که به عربستان و اردن و اربیل نزدیک نشوند. حملاتی که از ابتدای جنگ تاکنون بر ضد این عناصر انجام شده، به اندازه حملات هوایی اسرائیل در یک روز از جنگ 33 روزه در لبنان نمیشود.
نصرالله گفت که آمریکا از داعش برای ترساندن دولتهای منطقه و باجگیری از آنها استفاده می کند تا بتواند بر آنها تسلط پیدا کند، این طرح به خصوص در عراق و سوریه دنبال میشود. ترکیه نیز هرگز وارد نخواهد شد و به شرطهای آمریکا جز در صورت رسیدن به منافع واقعی استراتژیک و جغرافیایی پاسخ مثبت نخواهد داد. منافعی که احتمالا باعث نفوذ این کشور بر منطقه حلب شود، به همین علت هرگز کمکی را به کُردهای کوبانی نخواهد کرد و اقدامی نخواهد کرد که داعش را تهدید کند.
گفتنی است سید حسن نصرالله اخیرا با لباس نظامی به منطقه بقاع رفته و در مناطق عملیاتی حزب الله در این منطقه به گشت زنی و پیاده روی پرداخت.
وی در جلسه ویژه ای در بقاع تاکید کرد، پیام عملیات اخیر شبعا این است که مقاومت با وجود تغییر و تحولات در منطقه همچنان قدرتمند است و در صحنه حضور دارد و ضعیف نشده است.
وی افزود: تصمیم ما مبارزه با تکفیری ها و تروریست ها است، هر چقدر هم که رویارویی شدید باشد و فشارها افزایش یابد.
دبیر کا حزب الله در این جلسه تاکید کرد: نبرد قلمون اراده مبارزه و درگیری است، و ما وارد این نبرد خواهیم شد و بعد از توکل بر خدا، شکست ما امکان پذیر نیست. جایی برای تسلیم شدن در برابر این دشمن وجود ندارد.