وزرای دفاع ایران و لبنان در دومین دور از مذاکرات خود بر گسترش و تعمیق روابط دفاعی میان دو کشور و مبارزه با تروریسم و گروههای تکفیری به خصوص داعش تأکید کردند.
به گزارش حوزه امنیتی دفاعی باشگاه خبرنگاران، در دومین دور از مذاکرات وزرای دفاع ایران و لبنان، طرفین بر گسترش و تعمیق روابط دفاعی میان دو کشور و مبارزه با تروریسم و گروههای تکفیری داعش تأکید کردند.
در این دور از مذاکرات، سردار دهقان با ابراز خرسندی مجدد از سفر وزیر دفاع لبنان به تهران خطاب به وی گفت: امیدوارم در این سفر به اهدافی که پیشبینی کرده، رسیده باشید. وی افزود: ما لبنان را کشوری با ثبات، امن و توسعه یافته میخواهیم و جمهوریاسلامی ایران برای حفظ ثبات، امنیت، همبستگی ملی و اقتدار لبنان در مقابله با دشمنانی که این کشور را تهدید میکنند، هر اقدامی که لازم باشد، انجام خواهد داد. وی با بیان اینکه جریان داعش برای امنیت منطقه مثل رژیم صهیونیستی خطرناک است گفت: ایران، لبنان، سوریه و عراق باید با وحدت عمل با جریان تکفیری داعش مقابله و این مقابله را تبدیل به یک ائتلاف جهانی علیه این جریان ضد بشری کنند. سردار دهقان ائتلاف اخیر که توسط آمریکا مطرح شده است را یک فریب و ائتلاف بی ثمر دانست و افزود: این ائتلاف نمیتواند نقش مؤثر و کارآمدی علیه تروریسم داشته باشد. سردار دهقان تصریح کرد: آنچه جمهوریاسلامی ایران به عنوان هدیه به ارتش لبنان تقدیم میکند به عنوان نیاز اولیه و فوری برای مقابله با جریانات تکفیری – صهیونیستی داعش است و ما آمادگی داریم آموزشها و تجارب خود را نیز در این ارتباط در اختیار ارتش لبنان قرار دهیم. وزیر دفاع کشورمان گفت: ما ارتش لبنان را ارتشی مجهز، آموزش دیده و مجرب برای دفاع از مردم این کشور میخواهیم و بی تردید چنین ارتشی میتواند ضامن ثبات و امنیت کشور باشد. سردار دهقان در پایان گفت: در این سفر اراده قوی دو کشور برای تقویت روابط دفاعی متجلی شد و امیدوارم توافقات حاصل شده در اسرع وقت اجرایی شود. در ادامه سمیر مقبل، وزیر دفاع لبنان، در این دور از مذاکرات طی سخنانی با تشکر از میهماننوازی گرم جمهوریاسلامی ایران گفت: من و هیئت همراه در این چند روز واقعا احساس کردیم که بسیار به ایران نزدیک هستیم و بعد از ملاقاتهای صورت گرفته با مقامات جمهوریاسلامی ایران، این واقعیت کاملا ملموس شد که آمادگی بسیار بالایی در کشور ایران برای حمایت از دولت و ملت لبنان وجود دارد. سمیر مقبل از رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن اول و آخر لبنان یاد کرد و افزود: تهدیدهایی که از سوی دشمنان لبنان به ویژه گروه تروریستی – تکفیری داعش وجود دارد، اقتضا میکند که یک ارتش مجهز داشته باشیم تا بتواند مقتدرانه در زمین، دریا و هوا از تمامیت ارضی لبنان دفاع کند.
وزیر دفاع لبنان در پایان دولت و ملت ایران را به عنوان دولت دوست و برادر توصیف کرد و از حمایتهای همیشگی آنان تشکر و قدردانی نمود.
یک کارشناس مسایل امور استراتژیک گفت: اکنون تاکتیک داعش تغییر کرده، به طوری که با دولت سوریه و عراق درگیر نیست و حالت تدافعی نسبت به این دو دولت گرفته و در مقابل نسبت به کردها و حزبالله حالت تهاجمی دارد.
"امیرموسوی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به مناطق مد نظر گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه برای تصرف، گفت: داعش از ابتدا در اطراف شمال و شمال شرق سوریه با وجود مبارزاتی علیه این کشور که جز برنامه راهبردیش نبود، متمرکز شده است.
وی ادامه داد: این گروه تروریستی بیشتر در پی دستیابی به دو منطقه استراتژیک و حساس که یکی از مناطق، مرز عراق و سوریه و دیگری تسخیر منابع نفتی و آبی عراق، است، اکنون نیز این گروه با در اختیار داشتن مناطق نفت خیز و با فروش منابع آن به ترکیه قدرتمند شده و این وضعیت معامله نفت به ترکیه و از آن جا به رزیم صهیونیستی ادامه دارد. وی در رابطه با نقش ارتش و نیروی مردمی عراق و سوریه در مبارزه با داعش، تصریح کرد: پس از فتوای آیتالله "سیستانی"، مردم از پیشرفت این گروه تکفیری به بغداد، نجف، کربلا جلوگیری کرده و اکنون نیز در مرحله پاکسازی مکانهایی هستند که به دست این گروه تروریستی افتاده است و تاکنون توانستهاند 5 هزار کیلومتر مربع از این شهر را آزاد کنند، در سوریه نیز با کمک ارتش بسیاری از مناطق باز پس گرفته شده است. این کارشناس مسایل استراتژیک اظهار داشت: وجود گروه تروریستی داعش در سایر مناطق، نشان دهنده عدم جدیت ائتلاف بینالمللی علیه داعش است، زیرا از زمانی که این ائتلاف مواضع داعش را بمباران هوایی کرده پیشرویهای این گروه تروریستی چند برابر شده و آخرین مورد آن تلاش برای تصرف کوبانی یا تلاش برای ورود به"عینالعرب" در شمال سوریه که هم مرز با ترکیه است، اما برای جلوگیری از قتلعام مردم این شهر ترکها، غربیها و اعراب هیچ اقدامی انجام نمیدهند. امیرموسوی با اشاره به ماموریت جدید داعش که از سوی ائتلاف به این گروه واگذار شده، اظهار داشت: یکی از ماموریتهایی که از جانب ترکیه به گروه تروریستی داعش داده شده، نابودی کردها و به هم ریختن حکومت خود مختار "حسکه" در شمال شرق سوریه است، لذا در پی ماموریت جدید این گروه تروریستی، نوک پیکان حملات از عراق و سوریه به سمت کردهای دمشق متمرکز شده است، تا با این اقدامات، هم سیستم دولت خودگردان را به هم بریزند و هم بهانهای برای ایجاد منطقه پروازممنوعه در شمال سوریه به دست ترکیه داده باشند.
وی در ادامه تشریح ماموریتهای داعش، افزود: ماموریت بعدی از جانب سعودیها و قطریها به این گروه تکفیری، برای هدف قرار دادن حزب الله واگذار شده است، و حملات اخیرشان در مرز لبنان و تلاش ورودشان به بعلبک و درگیر شدن با حزب الله حاکی از این موضوع است و این قضیه به نفع عربستان،رژیم صهیونیستی و گروه 14 مارس تمام میشود. این کارشناس مسایل استراتژیک در رابطه با حمایت دولت ترکیه از گروه داعش، گفت: این گروه تروریستی شاید برای ترکیه در دراز مدت تهدید تلقی شود اما اکنون با هم تفاهم داشته و همکاری میکنند، چرا که از یک سو سوریه و عراق را به هم ریخته و باعث عدم تقویت کردها و خودمختاری آنها میشود و از سوی دیگر نیز با ایجاد اختلاف میان مسلمانان و ایجاد مساله ضد ادیان، به نفع سیاست کشورش عمل میکند، اما همان طور که تجربه نشان میدهد آنگونه که گروههای طالبان و القاعده علیه آمریکا و سعودیها منقلب شدند، در نتیجه گروه تروریستی داعش نیز این موضع را در پیش خواهد گرفت.
امیر موسوی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون تاکتیک داعش تغییر کرده، به طوری که با دولت سوریه و عراق درگیر نیست و حالت تدافعی نسبت به این دو دولت گرفته، و در مقابل نسبت به کردها و حزبالله حالت تهاجمی دارد.
پایگاه اینترنتی نشنال در گزارشی نوشت: اگر آمریکا خواهان شکست داعش است ، باید مذاکره با ایران را آغاز کند.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، پایگاه اینترنتی نشنال در گزارشی به قلم "آلن فیلیپس" تحت عنوان " اگر آمریکا خواهان شکست داعش است ، باید مذاکره با ایران را آغاز کند " نوشت : از زمان آغاز حملات هوایی آمریکا و متحدانش بر ضد مواضع داعش در سوریه بیش از سه هفته می گذرد. برآورد می شود که آمریکا تاکنون حدود یک میلیارد دلار در این نبرد هزینه کرده است و اگر این جنگ سه سال طول بکشد، حجم کل هزینههای آمریکا دست کم بالغ بر سی میلیارد دلار خواهد شد.
حتی در این نخستین مرحله از حملات ، پرسش این سئوال منطقی است که این حملات تاکنون چه دستاوردی به همراه داشته است. آمار و اطلاعات نشان می دهند در واقع دستاورد چندانی وجود ندارد - نیروهای داعش همچنان از دو جبهه در حال نبرد هستند و مناطقی را در استان الانبار عراق به دست آورده اند و درگیری در شهرک کردنشین کوبانی در مرز ترکیه نیز ادامه دارد .
به گفته جان آلن ژنرال بازنشسته آمریکایی که هدایت ائتلاف بین المللی در نبرد با داعش را بر عهده دارد ، ابتکار تاکتیکی هنوز هم در دست داعش است .
علی لاریجانی رئیس مجلس ایران پیشتر در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفته بود داعش با ریختن بمب بر سرشان نابود نمی شوند. وی تاکید کرد این ایران بود که بغداد را از سلاخی داعش نجات داد و تنها ایران است که از تجربه لازم برای مبارزه با تروریسم برخوردار است .
نشنال در ادامه به حضور سردار قاسم سلیمانی در عراق و نقش موثر وی علیه داعش پرداخت و نوشت: "تصاویر او در کنار جنگجویان کرد در نبرد با داعش در فضای مجازی منتشر شده است. سردار سلیمانی مغز متفکر و چهره مجرب ایران است. پیغام ایرانی ها بسیار روشن و واضح است: ایران تنها کشوری است که می تواند از عهده شکست دادن داعش برآید.
در ادامه گزارش آمده است: حملاتی که اوباما رئیس جمهور آمریکا تاکنون دستور انجام آنها را صادر کرده است ، نتوانسته متحدان آمریکا را متقاعد سازد که واشنگتن از راهبرد لازم برای مقابله با تهدید داعش و در عین حال مهار جنگ داخلی در سوریه برخوردار است . نتیجه نهایی این عملیات برجسته شدن قدرت ایران بوده است .
به نوشته نشنال، البته این احتمال وجود دارد که فشارهای مداوم ناشی از حملات هوایی در طولانی مدت موجب تضعیف داعش شود ولی کمتر تحلیلگری پیدا می شود که معتقد باشد حملات هوایی راه حل شکست داعش است . چرا که پارادوکس های متعددی در قلب استراتژی و طرح آمریکا در مبارزه با داعش مشاهده می شود . بنابراین این پرسش به وقت خود باقیست که که در نهایت چه کسی می تواند کار داعش را تمام کند . پاسخ آمریکا به این موضوع این می تواند باشد که نیروهای میانه رو تر وابسته به ائتلاف ملی سوریه در حال تجهیز و مسلح شدن قرار دارند تا به نیروی واقعی برای سرنگونی بشار اسد تبدیل شوند ولی غربی ها این واقعیت را نادیده گرفته اند که این گروهها در قالب یگانهای کوچک محلی دفاع از خود انسجام یافته اند که تنها راه دفاع از مناطق محلی تحت کنترل خود را خوب بلدند .
از همه مهمتر پیامهایی که از حملات هوایی آمریکا در سوریه دریافت می شود ، گیج کننده است . آمریکایی ها با حمله به مواضع جبهه النصره که پیشتر از گروههای وابسته به القاعده به شمار می رفت ولی امروز از آن به عنوان یکی از جناحهای مبارزه بر ضد داعش یاد می شود ، نشان دادند که بازتاب های مربوط به مقوله جنگ با تروریسم در پنتاگون هنوز مبهم و غیر منسجم هستند .
اخضر ابراهیمی دیپلمات کار کشته الجزایری که سمت فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب را در سوریه تا زمان استعفایش در ماه مه بر عهده داشت توصیه ای کارآمد به آمریکایی ها داشت . نخست آنکه آمریکا باید با ایران مذاکره کند . وی با شرکت در نشستی در لندن خطاب به حاضران گفت : " این خیلی عجیب است که آمریکا بدون گشودن باب مذاکره با ایران تلاش می کند تا داعش را در عراق نابود کند."
در حالی که عناصر گروه تروریستی داعش که از آغاز فعالیتهایشان در سوریه و عراق آثار تاریخی، زیارتگاه ها و مساجد بسیاری را ویران کرده اند، با وجود در دسترس بودن قبر سلیمان شاه در سوریه آن را تخریب نکردهاند.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، عناصر گروه تروریستی داعش که از آغاز فعالیتهایشان در سوریه و عراق آثار تاریخی، زیارتگاه ها و مساجد بسیاری را ویران کرده اند، با وجود در دسترس بودن قبر سلیمان شاه در سوریه که تحت کنترل ترکیه است، هیچ کاری با آن نداشتهاند.
"رجب طیب اردوغان": رئیس جمهور ترکیه اخیرا گفته است: ترکیه درباره بحران سوریه 4 درخواست به ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش پیشنهاد کرد، که این درخواستها شامل ایجاد منطقه پرواز ممنوع ، ایجاد منطقه امن ، آموزش و تسلیح گروه های مسلح در سوریه و آغاز عملیات ضد نظام این کشور است.
اردوغان گفت: ترکیه بدون عملی شدن این درخواست های چهارگانه، در هیچ عملیاتی مشارکت نخواهد کرد.
کارشناسان معتقدند که ایجاد منطقه امن باعث اشغال بخشی از خاک سوریه خواهد شد.
اردوغان با این حال به تصمیم برخی کشورها برای مسلح کردن حزب اتحاد دمکراتیک کُردهای سوریه برای مبارزه با داعش اشاره کرد و گفت: حزب اتحاد دمکراتیک کردهای سوریه از نظر ما گروهی تروریستی است که هیچ فرقی با پ.ک.ک ندارد؛ لذا توقع دوست و متحد ما آمریکا برای موافقت ترکیه با مسلح کردن این حزب اشتباه است.
این مواضع دولت ترکیه درحالی است که یکی از مطبوعات ترکیه نوشته بود که دولت حزب عدالت و توسعه، اولین حامی و میزبان "ابوبکر بغدادی" سرکرده داعش پیش از آغاز فعالیت این گروه تروریستی و تکفیری بود .
نویسنده ای تُرکیه ای به نام " رأفت بالی " اعلام کرد : اطلاعاتی که به دست آورده ایم ، نشان می دهد که ترکیه سال 2008 پیش از تشکیل داعش میزبان ابوبکر بغدادی بود و اموالی کلان در اختیار وی گذاشت است .
رأفت میگوید: همکاری سرویس اطلاعاتی ترکیه و داعش شایعه و اتهام نیست و ربوده شدن نگهبانان تُرکیهای قبر سلیمان شاه به دست داعش شاید بهانه ای برنامه ریزی شده برای مداخله ترکیه در سوریه باشد؛ مداخلهای که اردوغان از آغاز بحران سوریه بر آن اصرار می کند.
رأفت می افزاید: چرا داعش که همه مراقد مقدس را در مناطق تحت تصرف خود تخریب می کند ، از تخریب قبر سلیمان شاه خودداری کرد.
کارشناسان معتقدند که ترکیه می خواهد مناطق مرزی همسایگانش ناآرام باشد تا بهانه ای برای مداخله در خاک همسایگانش به دست بیاورد .
دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد که اوضاع این جنبش در عرصه میدانی "بسیار قوی"است.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه الاخبار لبنان، سید "حسن نصرالله" دبیرکل حزب الله در دیدار سالیانه با مبلغان و علما در آستانه ورود به ماه محرم الحرام با تاکید بر وحدت و دوری از تحریک دیگران اعلام کرد: ما بیشترین نیاز را در حال حاضر به وحدت داریم و باید بر خلاف اسلام داعش و امثال آن، اسلامی متمدن و مترقی و درخشان را ارائه کنیم.
وی ضمن تاکید بر توانمندیها و آمادگی بسیار بالایی حزبالله ، گفت که عناصر مسلح در کوههای قلمون و عرسال ناتوان تر از آن هستند که بتوانند به منطقهای در بقاع حمله کنند. اتفاقاتی که اخیرا در بریتال و عسال الورد روی داد نیز اشتباهی از سوی آن ها بود که مورد تجدید نظر قرار گرفت.
سید حسن نصر الله خواستار حضور موثر و فعال مردم در مراسم عاشورایی شد و تاکید کرد: ما نه خون کسی را مباح می کنیم و نه می گذاریم خونمان را مباح کنند. مطمئنا اوضاع امنیتی تا حد زیادی تحت کنترل است، اما اگر هر اتفاق امنیتی نیز روی دهد، این به معنای شکست ما نخواهد بود، چرا که بزرگترین دولتها نمی توانند به صورت صد در صد امنیت خود را تامین کنند.
سید حسن نصرالله به دیدار اخیر خود از مناطق بقا که برای افزایش اطمینان نسبت به منطقه صورت گرفته بود اشاره و تاکید کرد: از اوضاع میدانی اطلاع پیدا کردم و چند کیلومتر بین مراکز مختلف در بقاع پیاده روی کردم. من به شما اطمینان می دهم که اوضاع ما در عرصه میدانی بسیار قوی و خوب است و آمادگی های ما در سطح بسیار بالایی قرار دارد، طرح های ما نیز مستحکم است و آماده مقابله با هر اقدامی که آن ها انجام دهند، هستیم.
وی تاکید کرد که آنها( افراد مسلح) به علت اینکه دچار محاصره و بحران هستند، نمی توانند به مناطق بقاع حمله کنند، آن ها دو راه پیش رو دارند، یا باید از سرما بمیرند یا اینکه با لباسهای غیر نظامی وارد لبنان و سوریه شوند.
نصرالله ادامه داد: هر روزی که می گذرد اطمینان ما نسبت به اینکه مبارزه ما در سوریه برای حمایت از لبنان بوده، افزوده می شود. ما امروز در محور مقاومت در موضع پیروزی قرار داریم. وقتی که طرح های دشمن تو شکست خورد، این به معنای پیروزی توست. البته معرکه تا زمان پیروزی نهایی طولانی خواهد بود. ما فرصتی طلایی داریم تا پروژه تکفیری را شکست دهیم.
وی تاکید کرد که پروژه موجود تنها بر سر سوریه یا براندازی" بشار اسد" رئیس جمهور این کشور نیست، بلکه آن ها به دنبال ترسیم طرحی جدید برای منطقه هستند. ابقای داعش بر اساس منافع آمریکا و ترکیه است.
دبیر کل حزبالله جنگ ائتلاف بینالمللی و عربی بر ضد داعش را برای کوتاه کردن بال و پر این گروه دانست و گفت که در این جنگ
قرار ست برای آنها خطوط قرمزی ترسیم شود که به عربستان و اردن و اربیل نزدیک نشوند. حملاتی که از ابتدای جنگ تاکنون بر ضد این عناصر انجام شده، به اندازه حملات هوایی اسرائیل در یک روز از جنگ 33 روزه در لبنان نمیشود.
نصرالله گفت که آمریکا از داعش برای ترساندن دولتهای منطقه و باجگیری از آنها استفاده می کند تا بتواند بر آنها تسلط پیدا کند، این طرح به خصوص در عراق و سوریه دنبال میشود. ترکیه نیز هرگز وارد نخواهد شد و به شرطهای آمریکا جز در صورت رسیدن به منافع واقعی استراتژیک و جغرافیایی پاسخ مثبت نخواهد داد. منافعی که احتمالا باعث نفوذ این کشور بر منطقه حلب شود، به همین علت هرگز کمکی را به کُردهای کوبانی نخواهد کرد و اقدامی نخواهد کرد که داعش را تهدید کند.
گفتنی است سید حسن نصرالله اخیرا با لباس نظامی به منطقه بقاع رفته و در مناطق عملیاتی حزب الله در این منطقه به گشت زنی و پیاده روی پرداخت.
وی در جلسه ویژه ای در بقاع تاکید کرد، پیام عملیات اخیر شبعا این است که مقاومت با وجود تغییر و تحولات در منطقه همچنان قدرتمند است و در صحنه حضور دارد و ضعیف نشده است.
وی افزود: تصمیم ما مبارزه با تکفیری ها و تروریست ها است، هر چقدر هم که رویارویی شدید باشد و فشارها افزایش یابد.
دبیر کا حزب الله در این جلسه تاکید کرد: نبرد قلمون اراده مبارزه و درگیری است، و ما وارد این نبرد خواهیم شد و بعد از توکل بر خدا، شکست ما امکان پذیر نیست. جایی برای تسلیم شدن در برابر این دشمن وجود ندارد.
تلاش برای اثبات نقش ترکیه در مبارزه با تروریسم، تنها فریبکاری بیش نیست؛ چرا که تمام اقدامات این دولت چه در گذشته و چه حال، بر اصرار آن در حمایت از تروریسم اشاره دارد .
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه "تشرین"؛ یقینا، دست داشتن ترکیه در حمایت از تروریسم، دیگر نیازی به گزارشات مطبوعات غربی که آن را تائید کند، ندارد؛ چرا که تمام رسانه های آمریکایی و غربی بر این موضوع، بارها تاکید کرده اند و در ماه های اخیر، از سناریوی آزادی گروگانهای ترک که داعش آنان را در موصل بازداشت کرده بود، در مقابل آزادی دهها تروریست وابسته به این گروه تروریستی در ترکیه، پرده برداشته اند.
همچنین، تسهیل عبور داعش از مناطق و روستاهای همجوار ترکیه که شهر عین العرب را نیز شامل می شود، در این مقوله می گنجد؛ در همین راستا، روزنامه "کوریا" اتریش، اخیرا از آزادی تروریست اتریشی با نام "محمد محمود" که یکی از بنیانگذاران گروه تروریستی داعش و افراطی گری به شمار می رود، توسط دولت ترکیه پرده برداشت؛ پیش از این نیز، رسانه های ترکیه، تصاویری از تروریست های داعش منتشر کرده بودند که از وسایل نقلیه ترکیه استفاده می کردند.
ولی در این میان، آنچه خنده آور و تمسخر آمیز است، اصرار آمریکا بر پیوستن ترکیه به ائتلافی است که ادعا دارد با تروریسم می جنگد و نیز، این ناز و عشوه ترکیه و شروطی است که دولت ترکیه خواستار آن است و براندازی دولت سوریه عنوان شرط اصلی خود برای مبارزه با تروریسم آشکارا اعلام می کنند؛ این در حالی است که این دولت، با نقض قطعنامه های 2170 و 2178 شورای امنیت، از تروریسم حمایت می کند.
تشرین نوشت: ترکیه از آغاز بحران تا کنون، نقش توطئه گرانه ای علیه ملت سوریه ایفا کرده و ید طولایی در جذب تروریست از سراسر نقاط جهان داشته است و از مرزهای خود با سوریه برای ضربه زدن به این کشور، سوء استفاده کرده است؛ در نتیجه، تلاش برای اثبات نقش ترکیه در مبارزه، تنها فریبکاری بیش نیست.
ظهور فناوریهای جدید در عرصه رادارها منجر به ساخت نمونههای پیشرفتهای شد که از نظر قابلیتها رشدی جهشگونه نسبت به نسلهای قبل از خود داشتند. رادارهای آرایه فازی ایرانی نمونه بارز این محصولات جدید هستند که امروزه گونه فراگیر رادارهای مختلف زمینپایه و هواپایه شدهاند.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، وظیفه مجموعه پدافند هوایی در زمینه رصد دشمن، در قالب كشف، شناسایی و اعلام خبر به یگانهای عمل كننده مختلف تعریف میشود. بدین ترتیب در صورت ورود دشمن به فضای خودی، یگانهای مربوطه که شامل هواپیماهای رهگیر و سامانههای دفاع هوایی هستند واکنش لازم را به موقع نشان میدهند.
برای این منظور لازم است چشمان تیزبین پدافند هوایی که همان رادارها هستند بتوانند تمام فضای خودی و نیز تا عمق سرزمینهای اطراف کشور را دیده، به دقت بررسی نمایند و اهداف را در همان عمق کشف کنند. به علاوه برای رویارویی با تهدیدات موجود در نبردهای مدرن شامل هواپیماها، پهپادها و موشکهای پنهانکار راداری نیز توانمندیهایی علاوه بر برد بالا باید در رادارها ایجاد شود.
کشورمان ایران ضمن برخورداری از سامانههای راداری خارجی، سالها است که اقدام به طراحی و ساخت و تولید رادارهای مورد نیاز خود در انواع باندهای فرکانسی و با بهرهگیری از جدیدترین فناوریهای در دسترس کرده ضمن اینکه رادارهای خارجی در اختیار خود را نیز به تناسب توانمندیهای ایجاد شده بهسازی نموده است.
ادامه مطلب توضیحات کاملی در مودر این توانمندی نیروهای مسلح کشور ما ایران هست که اگر نگاه نکنید یک فرصت بزرگ برای افتخار کردن به ایرانی بودن خودتون رو ازدست دادید :
داوود میر باقری: در یکی از صحنهها قرار شد علی آزاد در نقش ابن عباس داخل چادر امام علی(ع) بشود و بیرون آید. قبل از رفتن، او گفت: داوود، من از علی شرم دارم که به چادر او وارد شوم، نمیشود صحنه را عوض کنی و مثلا از کنار چادر بگذرم؟ گفتم نه.
به گزارش مشرق، یک اتفاق عجیب و قابل توجه در این سریال مربوط به علی آزاد یکی از بازیگران قدیمی سینمای ایران است که پیش از انقلاب عمدتا در نقشهای منفی بازی میکرد و در جریان ساخت سریال امام علی(ع)، به اصرار خود در این سریال نقشی میگیرد.
داوود میرباقری درباره بازی علی آزاد در سریال امام علی(ع) در گفتگویی توضیح داده است: «حالتی منقلب داشت و خود را به شکلی وامدار علی بن ابیطالب میدانست. چهره رنگ پریده و دگرگونش که گویی تولدی دیگر را برای این بازیگر رقم میزد، دیگران را نیز به خود جلب کرده بود.
در یکی از صحنهها قرار شد علی آزاد در نقش ابن عباس داخل چادر امام علی(ع) بشود و بیرون آید. قبل از رفتن، او گفت: داوود، من از علی شرم دارم که به چادر او وارد شوم، نمیشود صحنه را عوض کنی و مثلا از کنار چادر بگذرم؟ گفتم نه.
و او داخل چادر شد. منتظر بودیم که بازگردد، دقایقی گذشت، خبری نشد، او را صدا کردیم، خبری نبود. داخل چادر شدیم؛ علی آزاد داخل چادر جانبهجان آفرین تسلیم کرده بود... و صحنههای باقیمانده را فرد دیگری به جای آن مرحوم بازی کرد.»
زن بی حجاب و بدحجاب باطرز پوشش و سخن ،ناز و عشوه های خود نا خود آگاه میگوید:
من بظاهر مسلمانم ،اما در عمل خیر،و بخدا و قیامت چندان اعتقادی ندارم و ظاهرم گواه روشنی از باطنم است .
خداوند علیم میفرماید :"قل کل یعمل علی شاکلته فربکم اعلم بمن هو اهدی سبیلا"
ای پیامبر ،بگو هرکس برطبق روش و باطن خود عمل کند.
پس پروردگار شما آنان را که راهشان نیکوتراست بهتر میشناسد
بقول شاعر:"از کوزه همان برون تراود که در اوست."
این قبیل زنان با حرکات تحریک آمیز خود اظهار میکنند که شوهر،پدر و برادرشان نسبت به ناموس ،غیرت و مردانگی از خود نشان نمیدهند،زیرا اگر غیور بودند اجازه نمیدادند آنها اینگونه پا به محیط بیرون از خانه بگذارند.
پیام این زن آن است ک من گلی خوشبو هستم که با آرایش و ناز و کرشمه همه از بویم استشمام میکنند
ومن با صرف وقت برای آرایش و زیبا سازی خود میخواهم دلهای مردان هرزه را متوجه خود سازم.
وبااینکار مورد نظر آنها قرار گیرم.وشهرتی بدست آورم و کمبودهایی که در وجودم هست جبران کنم.
زیرا می بینم بعضی از انسانها مورد احترامند و از مقام و شخصیت بالایی برخوردار هستند.
اما من هم به ناچار میخواهم با نازو عشوه و حرکات شهوت انگیز مورد احترام قرار گیرم.
ولی افسوس در همان لحظه ای ک مرد هرزه ای نگاهم میکند در خود احساس شخصیت و غرور کاذب میکنم ولی بعد
دچار اضطراب و سردرگمی میشوم و تمام آن کمبودها وعقدهها در وجودم ن تنها کم نمیشود بلکه شدت می یابد.
اگر نتوانستم کسی را شکار کنم یا در اثر تقوا و غیرت ،جوانی نگاهم نکرد برایم ناراحت کننده است ..بطوریکه میخواهم از درون فریاد برآورم.
خانم ساچیکو موراتا که ژاپنی است میگوید:
"لطف زن به محجبه بودن اوست.اصولا طبع هر انسانی طالب کشف تنوع هاست.وقتی زنان مکشوفه باشند چیزی برای توجه مردان باقی نمیگذارد.هرچیز با اهمیتی چندین بار رویا روی قرارگیرد،اهمیت خود را ازدست میدهد."
معناي انتظار اين نيست كه امام زمان(ع) بيايد و همه کارها را درست بكند، مثلِ اينکه ما شب منتظر خورشيد هستيم اما در تاريكي هم نمينشينيم، برای روشنايی تلاش ميكنيم، البته منتظر خورشيد هم هستيم.
كارهاي ما هر هفته به امام زمان(ع) عرضه ميشود كاري كنيم كه حضرت(ع) ما را دعاي خيركند.
:: موضوعات مرتبط:
معنی انتظار ,
,
:: بازدید از این مطلب : 382
گروه موسوم به ناظر بر حقوق بشر سوریه روز جمعه اعلام کرد که خلبان های عراقی ملحق شده به گروهک تروریستی داعش در سوریه با استفاده از سه فروند جت جنگنده غنیمت گرفته شده، به عناصر این گروهک تروریستی پرواز می آموزند.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز از بیروت، این گروه ناظر بر جنگ در سوریه خبر داد که برای اولین بار است که پای عناصر گروهک تروریستی داعش به آسمان باز شده است.
رامی عبدالرحمان، رییس گروه موسوم به ناظر بر حقوق بشر در سوریه که مقر آن در انگلیس است، گفت: عناصر داعش جنگنده ها را بر فراز فرودگاه نظامی 'الجراح' در شرق 'حلب' به پرواز درآورده اند.
داعش به غیر از دریافت تسلیحات اهدایی از سوی کشورهای غربی که پول آن را کشورهای مرتجع عرب حاشیه خلیج فارس پرداخت می کنند، مقداری از تسلیحات خود را از پادگان های ارتش عراق و سوریه به غنیمت گرفته است؛ اما برای نخستین بار است که این گروه تروریستی قادر به هدایت هواپیماها در آسمان شده است.
عبدالرحمان در ادامه می افزاید: افسران عراقی که زمانی خلبان های ارتش صدام، رییس جمهوری معدوم عراق بودند، به عناصر داعش آموزش پرواز می دهند.
هنوز مشخص نیست که آیا جت های به پرواز درآمده مجهز به تسلیحات بوده اند یا اینکه خلبان ها قادر به هدایت جت ها در مسافت های طولانی تری هستند یا نه؟
به گفته تحلیل گران و دیپلمات ها، پیشتر در حساب های کاربری توئیتر هواداران داعش تصاویری از جت های توقیف شده در بخش هایی از سوریه به نمایش درآمد، اما به نظر می رسید که این جت ها غیرقابل استفاده باشند.
منطقه تصرف شده شرقی شهر حلب و همچنین استان های دیرالزور و الرقه پایگاه های اصلی داعش در سوریه به شمار می روند.
گروهک تروریستی داعش در ماههای اخیر شکست های زیادی از ارتش و نیروهای مردمی سوریه در مناطق مختلف این کشور خورده است.
این همه حمله به یکی از مدافعین انقلاب و نظام چرا ؟؟؟؟؟ واقعا فکر کردید چرا این همه جوک و اس ام اس و .... برای این یار صدیق امام و انقلاب ساخته و می سازند ؟؟؟
سالروز تولد آیتالله جنتی ؟؟
سوم اسفند سالروز تولد آیت الله جنتی است و آیت الله احمد جنتی 88 ساله است .
از قدیمی های انقلاب است و همچنین مبارزی شجاع و دلیر. سپر بلای رهبری بود از اول. با همه توهین ها و تهمت ها و نسبتهای دروغ، باز هم پای ولایت ماند که ماند. هیچکس ندید او را که هر شب مراسمات حسینیه امام از کنار دست آقا تکان نخورد و باز هم ماند. هیچ کس از او به خاطر خدماتش حمایت نکرد و او هم این انتظار را نداشت و باز هم ماند. اما با این همه، چه حالی میدهد یار بی یار رهبر بودن.
پیرمرد آسمانی ما که خار چشم دشمنان و ضد انقلاب است و مایه دلگرمی و قوت قلب دوستان انقلاب اسلامی، بهطوری که در ماههای گذشته بهطور سازماندهی شده در پیامکها علیه او اهانتهایی رد و بدل میشود، به کوری چشم استکبار و این دشمنان نادان، ا، هشتاد و هشت ساله شد.
ویکی پدیا زندگینامه ایشان را این گونه روایت کرده است:
احمد جنتی، (زادهٔ 3 اسفند 1305) عضو فقها و دبیر شورای نگهبان و امام جمعه موقت تهران است.جنتی از دوره اول شورای نگهبان در سال 1359 به عنوان عضو فقهای این نهاد منصوب شد و از سال 1371 دبیری شورا را برعهده داشتهاست. او در سال 1386 در انتخابات ریاست مجلس خبرگان از اکبر هاشمی رفسنجانی شکست خورد.
تولد و تحصیل
وی در تاریخ 3 اسفند 1305 در روستای لادان (اینک محلۀ لادان واقع در خیابان کُهندژ) از بلوک ماربین، واقع در سه کیلومتری غرب اصفهان متولد شد. به دلیل نبود مدرسه در منطقهٔ زندگی او، به مکتبخانه رفت و خود نیز اندکی از دروس جدید را مطالعه کرد و بعدها در قم مقداری زبان انگلیسی فرا گرفت. دوره ادبیات عرب و مقدمات سطح را تا سال 1324 در حوزه علمیه اصفهان خواند. پس از تکمیل مقدمات و طی کردن برخی از دروس سطح، به حوزه علمیه قم آمد. با ورود به قم به تکمیل دروس دوره سطح پرداخت و در درس خارج آیات سید حسین طباطبایی بروجردی و سید روح الله خمینی شرکت کرد و در این مدت در بحثهای اخلاق و تفسیر نیز حضور یافت.
وی از نظر تحصیلات حوزوی دارای درجهٔ اجتهاد است.
خانواده
وی دو پسر به نام علی و محمدحسین داشت. محمدحسین جنتی پس از اعلام جنگ مسلحانهٔ مجاهدین خلق علیه جمهوری اسلامی ایران، به حمایت از سازمان مجاهدین برخاست و همراه با همسرش فاطمه سروری به زندگی مخفی روی آورد تا اینکه بالاخره در 23 خرداد سال 1361 در حملۀ سپاه پاسداران کشته شد.
علی جنتی نیز از همراهان محمد منتظری در مبارزات مسلحانه در پیش از انقلاب 1357 ایران بوده است و پس از انقلاب در دوره های مختلف ریاست پستهایی نظیر صدا و سیمای استان خوزستان، استانداری خوزستان، استانداری خراسان، ریاست دفتر هاشمی رفسنجانی، سفیر ایران در کویت، معاونت سیاسی وزیر کشور در دوره احمدی نژاد به عهده داشته است.
علی جنتی که از حامیان هاشمی رفسنجانی است در دوره ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد سفیر ایران در کویت بود که در سال 1389 از این مقام برکنار شد.
فعالیتهای سیاسی
پیش از پیروزی انقلاب، در سخنرانیها، اجتماعات عمومی و جلسات خصوصی همواره به تبلیغ ضد حکومت پهلوی میپرداخت و دیگران را به پیروی از راه امام خمینی دعوت میکرد. او با عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، به برنامه ریزی هماهنگ برای برپایی راهپیماییها، نوشتن اعلامیهها و ارتباط با دیگر مراکز مرتبط با نهضت ـ همانند جامعه روحانیت مبارز ـ میپرداخت.
او بارها در قم، رفسنجان و جزیره خارک مورد تهدید و تعقیب رژیم شاه قرار گرفت و چند بار در قم بازداشت شد. او سه نوبت به زندان رفت و مجموعاً سه ماه زندانی شد و یک بار هم دستگیر و به مدت سه سال به اسدآباد همدان تبعید شد.
آیت الله جنتی در سال 1379 از رهبر انقلاب اسلامی خواست که با کناره گیری اش از امام جمعگی موافقت کند.
مسؤولیتها
دبیری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان عضویت در شورای نگهبان قانون اساسی دبیری شورای نگهبان قانون اساسی امامت جمعه موقت قم، کرمانشاه و تهران عضویت در شورای پشتیبانی جنگ مدیریت در دادگاههای انقلاب اسلامی نمایندگی مجلس خبرگان در دوره اول و دوم از استان خوزستان و در دوره سوم و چهارم از استان تهران و عضویت در هیأت تحقیق مجلس خبرگان عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی عضویت در هیأت مؤسس جامعة الزهرا عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی عضویت در شورای عالی تبلیغات خارجی مسوؤلیت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر عضویت در کمیسیون صدا و سیما به عنوان نائب رئیس نماینده ولی فقیه در کمک رسانی به مردم بوسنی و هرزگووین.
آیت الله احمد جنتی هم اکنون عضو فقها و دبیر شورای نگهبان و امام جمعه موقت تهران است و برخی دیگر از مسؤولیتهای مذکور را نیز بر عهده دارد.
نیروهای پلیس عراق از یکی از شیوه های تروریستها برای وارد کردن تلفات به نیروهای این کشور پرده برداشتند.
نیروهای پلیس عراق گفتند که تروریستها از شیوههای مختلفی برای جلوگیری از پیشروی نیروهای عراقی استفاده میکنند؛ که یکی از این شیوهها، بمبگذاری حیوانات است. سرهنگ “غالب العطیه” سخنگوی اطلاع رسانی پلیس دیالی گفت: واحد خنثی سازی مواد منفجره، چاشنی شش بمب کارگذاشته شده در بدن حیوانات مرده را که گروههای مسلح آنها را برای مانع تراشی در مسیر پیشروی نیروهای امنیتی در جاده های کشاورزی شمال منطقه المقدادیه رها کرده بودند، خنثی کردند.